Kontakta oss!

 
 
 

Välkommen till kandidatbanken

Här gör du en öppen ansökan och blir då tillgänglig för kommande jobb. Det finns två sätt att göra det på: halvhjärtat eller fullt ut. Om du lämnar in dina standarduppgifter med lagom mycket information så kan du också förvänta dig ett standardjobb med lagom intressanta arbetsuppgifter. Vill du ha drömjobbet måste du vara noga med vad du registrerar. Lämna inget åt något åt slumpen utan tänk igenom vad som är relevant och ”säljande” information om dig själv. Vi vet att många upplever det som både tidskrävande och svårt, men vi vet också att det är värt några extra minuter för att få bra kvalitet på informationen.

För att skapa ett säljande och bra digitalt CV kan du ta hjälp av vår Talangvärd som stöttar dig och hjälper dig vässa innehållet. Att komplettera din ansökan med en video är också något vi starkt rekommenderar. Sedan 2011 har alla som registrerar sig hos oss möjlighet att spela in en kort presentationsfilm. Våra kunder har visat ett mycket större intresse för CV med video så ta chansen att visa upp hela din personlighet, inte bara dina meriter.

Ju mer vi vet om dig och dina önskemål, desto större är chansen att du får jobbet du vill ha. Dina uppgifter behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Gör din ansökan här ››

Publicerad: 2015-03-18

Jag har frågor och vill ha kontakt med Talangvärden!

 
 
 
  •