en bild

Företag med rekryteringsbehov behöver lyfta blicken

Placera Personals syn på den rådande kandidatbristen och kommentar till Svenskt Näringslivs rekryteringsenkät: "Jobbskaparna larmar! Kompetensbristen ökar".

Läs mer
en bild

Två av tre kandidater får ett annat jobb än de sökt

Vid användning av rätt och smarta rekryteringsverktyg blir en kandidat erbjuden ett jobb trots att de fått ett nej i en tidigare process. Hos Placera Personal blir två av tre kandidater erbjudna jobb i nya processer.

Läs mer
en bild

St1 väljer Placera Personal

"Av de olika aktörerna var Placera Personal snabbast att ha kandidater tillgängliga för intervju. Och vi gav också en bra kandidat erbjudande om att jobba hos oss."

Läs mer
en bild

Julhälsning från Placera Personal

Så här i Luciatider tar vi en liten tillbakablick på 2017 och önskar samtidigt God Jul och Gott nytt år med en viktig julklapp.

Läs mer
en bild

41 % upplever brist på arbetskraft

Samtidigt som sysselsättningsgraden ökar i Sverige, och anställningsplanerna för de närmaste månaderna är optimistiska, upplever hela 41 % av näringslivet en brist på arbetskraft. Men talanger som vill jobba finns det gott om.

Läs mer
en bild

"Helt klart det bästa bemanningsföretaget jag haft"

Vår ambitiösa konsult Hanin som nu jobbat i sex månader som konsult på Atea, går över i anställning hos kund.

Läs mer
en bild

Välkomna till Placera Personals nya hemsida

”Vi har alltid legat i framkant när det gäller digitalisering, med digitala CV:n och videopresentationer av kandidater. Nu det är hög tid att vi satsar på oss själva!”

Läs mer