en bild

Bemanningsföretag Stockholm

Bemanning Stockholm - Vi har över 30 års erfarenhet i branschen. Bemanning - Stockholm och närliggande orter inom ekonomi, marknad och administration.

Blocks

Träffsäker bemanning i Stockholm sedan 1988

Det finns många bemanningsföretag i Stockholm, men det är få som besitter den erfarenhet och kunskap som vi på Placera Personal gör. Under 30 år har vi hjälpt företag att hitta rätt talang till rätt arbetsplats och den erfarenhet vi skapat oss ligger till grund för tiotusentals lyckade matchningar genom åren.

Vid bemanningsuppdrag tar vi ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen, inklusive kvalitetssäkring och tester, och vi är väldigt måna om kandidatupplevelsen. När vi hittat rätt talang till ert uppdrag, sköter Placera Personals omtyckta konsultchefer personalansvaret för de konsulter som vi hyr ut.

Är du enbart i behov av hjälp med rekrytering, läs mer om rekrytering via Placera Personal.

Låt oss bevisa oss som bemanningsföretag. Ta två minuter och fyll i dessa uppgifter, så återkommer vi till dig inom en arbetsdag med en offert.

Fördelar med bemanning via Placera Personal

Bemanning är för många företag en stor utmaning och en felrekrytering kostar både tid och pengar. Att hitta rätt personal i Stockholm, eller för den delen rätt bemanningsföretag i Stockholm, är lättare sagt än gjort. Det finns därför många fördelar med en bemanningspartner som tar hela personalansvaret - från rekrytering till bemanning och tillhörande personalfrågor.

Placera Personal är ett bemanningsföretag som är specialister på bemanning och uthyrning av personal i Stockholm inom yrkesområdena ekonomi, marknad, administration och kundtjänst - och vi vet var vi ska hitta talangerna.

Några av fördelarna med bemanning via Placera Personal:

  • SmartMatch – vårt unika rekryteringsverktyg som matchar kompetens med företag och som hjälper våra rekryterare att lättare och snabbare tillsätta ett bemanningsuppdrag.

  • Snabbheten – tack vare att Placera Personals rekryterare ständigt och proaktivt har förutsättningslösa intervjuer med nya kandidater, presenterar vi ofta en kandidat redan innan en jobbannons kommit ut.

  • Flexibiliteten – våra kompetenta team arbetar talangdrivet och kompetensbaserat utifrån kundens kravprofil. De har en unik förmåga att se matchningar som våra kunder själv kan missa.

Så fungerar bemanning

Bemanning innebär att vi hyr ut konsulter till företag med personalbehov. Många företag väljer att bemanna under specifika perioder när arbetsbelastningen beräknas vara extra hög, eller vid tillfälliga tillsättningar som vikariat eller projektanställningar. Andra företag tycker att bemanning är ett bra alternativ innan personen rekryteras av företaget, till exempel under en provanställning.

Som bemanningsföretag är vi verksamma i Stockholms län, vid direktrekryteringar kan vi däremot hjälpa till över hela landet.

Blocks