en bild

Bemanningsföretag Stockholm

Bemanning Stockholm - Vi har över 30 års erfarenhet i branschen. Bemanning - Stockholm och närliggande orter inom ekonomi, marknad och administration.

Träffsäkert bemanningsföretag inom ekonomi, administraton, kundtjänst och marknad

Det finns många bemanningsföretag i Stockholm, men det är få som besitter den erfarenhet och kunskap som vi på Placera Personal gör. Under 30 år har vi hjälpt företag att hitta rätt talang till rätt arbetsplats och den erfarenhet vi skapat oss ligger till grund för tiotusentals lyckade matchningar genom åren.

Är du i behov av hjälp med rekrytering, läs mer om rekrytering via Placera Personal.

Ta en minut och fyll i en kort kravprofil nedan, så återkommer vi till dig inom en arbetsdag med en offert utifrån den kompetens du söker. Det är gratis, smidigt och du får snabb återkoppling!

Vilken kompetens behöver du?

 

Fördelar med bemanning via Placera Personal

Kompetensförsärjning är för många företag en stor utmaning och en felrekrytering kostar både tid och pengar. Att hitta rätt kompetens i Stockholm, eller för den delen rätt bemanningsföretag i Stockholm, är lättare sagt än gjort. Det finns därför många fördelar med en bemanningspartner som tar ansvaret för hela processen - från rekrytering till anställning och medföljande personalansvar.

Placera Personal är ett bemanningsföretag i Stockholm och vi är specialister på personaluthyrning inom yrkesområdena ekonomi, marknad, administration och kundtjänst - och vi vet var vi ska hitta talangerna som bäst matchar företagets kompetensbehov.

Några av fördelarna med att anlita Placera Personal som bemanningsföretag:

  • SmartMatch – vårt unika rekryteringsverktyg som matchar kompetens med företag och som hjälper våra rekryterare att lättare och snabbare tillsätta ett bemanningsuppdrag.

  • Snabbheten – tack vare att Placera Personals rekryterare ständigt och proaktivt har förutsättningslösa intervjuer med nya kandidater, presenterar vi ofta en kandidat redan innan en jobbannons kommit ut.

  • Flexibiliteten – våra kompetenta team arbetar talangdrivet och kompetensbaserat utifrån kundens kravprofil. De har en unik förmåga att se matchningar och våra kunder är nöjda med de kandidater de snabbt presenterar.

Så fungerar det att jobba med bemanningsföretag

Bemanning via oss innebär att vi hyr ut medarbetare med rätt kompetens till företag med ett matchande behov. Många väljer att anlita oss under specifika perioder när arbetsbelastningen beräknas vara extra hög, eller vid tillfälliga tillsättningar som vikariat eller projektanställningar. Andra tycker att bemanning är ett bra alternativ innan en medarbetare rekryteras över till företaget, till exempel under en provanställning.

Vid bemanninguppdrag tar vi ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen, inklusive kvalitetssäkring och tester, och vi är väldigt måna om kandidatupplevelsen. När vi hittat rätt talang sköter Placera Personals omtyckta konsultchefer personalansvaret för de medarbetare som anställs hos oss.

Placera Personal är verksamma i Stockholms län när det handar om bemanningsuppdrag, vid direktrekryteringar kan vi däremot hjälpa till över hela landet.

Blocks