Kontor/Administration

2019-08-16

Administratör sökes till stort Energiföretag i Stockholm.

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vill du arbeta som administratör på ett stort energiföretag? Sök då detta uppdrag via oss!

   Tjänsten
   Till vårt trevliga kundföretag söker vi en administratör till teamet Product Support inom Product management. Du kommer tillhöra ett härligt team som består av fyra personer och arbeta i en bred administrativ roll med fokus på förvaltning av befintliga och nya produkter och tjänster. Följande arbetsuppgifter förekommer i rollen:

   - Administration kring nya och befintliga kunder
   - Fakturering och avtalshantering
   - Support kring befintliga produkter
   - Dokumentera och effektivisera rutiner
   Tjänsten är på heltid och gäller ett konsultuppdrag med start i augusti och fram till årsskiftet. Du kommer sitta i fräscha och moderna lokaler i Solna. Du kommer att vara anställd av oss på Placera personal men arbeta ute hos kund.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten som administratör hos vår kund:

   - Mycket god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
   - Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller administration
   - Tidigare erfarenhet av affärssystemen SAP och Tieto är mycket meriterande
   - Svenska flytande i tal och skrift

   Personligt
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en noggrann och strukturerad person som snabbt kommer in i nya miljöer och arbetsuppgifter. Du har en stor kommunikativ förmåga och trivs lika bra med att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare har du en hög arbetsmoral, är nyfiken och har förmågan att se nya möjligheter och förbättringsförslag.

   Företaget
   Vårt kundföretag har ca 20 000 medarbetare och är ett europeiskt energiföretag. De har levererat energi från stora industrier till människors hem och moderniserat sina kunders livsstil genom innovation och samarbete i över hundra års tid.

    Bli en av oss

   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: Administratör, support, SAP, Tieto