Kontor/Administration

2018-02-12

Administratör till internationellt försäkringsbolag - Deltid

Stockholms län Visstid (3-6 månader) 2018-03-14 | 19 dagar kvar

  Vill du arbeta i en koordinerande och stöttande roll på deltid hos ett internationellt försäkringsbolag? Då kan du vara den vi söker till vår kund!

  Tjänsten
  Vår kund är ett internationellt försäkringsbolag som nu har behov av en administratör för att stötta upp med olika administrativa uppgifter. Du kommer sitta i fräscha lokaler mitt i city och stötta upp en avdelning som består av åtta personer. Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid med start omgående och 3-4 månader fram, du anställs av Placera Personal och arbetar som konsult hos vår kund.

  Arbetsuppgifter
  Du kommer arbeta med bland annat följande arbetsuppgifter i rollen som administratör hos vår kund:

  • Göra fakturasammanställningar
  • Lägga in information i datasystem
  • Sammanställa och skicka information till andra försäkringsbolag
  • Övriga administrativa uppgifter som kan uppstå

   

  Kvalifikationer
  Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för tjänsten:

  • God administrativ förmåga, gärna tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

  Personligt
  För att passa i rollen som administratör hos vår kund ser vi gärna att du är en glad och positiv person med en mycket god administrativ förmåga. Vidare är du en prestigelös person som gillar att hugga i högt som lågt.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.