Kontor/Administration

2019-09-13

Bil- och parkeringsvärd till spännande företag i Täby

Stockholms län Tillsvidare 2019-10-12 | 25 dagar kvar

   Är du en bilintresserad person som trivs med att arbeta mestadels utomhus? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

   Företaget och rollen
   Vi söker för rekrytering till vår kund en bil- och parkeringsvärd! Denna roll passar dig som har ett intresse för bilar samt trivs att arbeta mestadels utomhus- året runt. Vår kund erbjuder leasing av fordon till företag både i Sverige och internationellt i 43 länder. På det trevliga kontoret i Täby kyrkby arbetar idag 80 personer. I denna roll arbetar du i team men kommer även arbeta mycket självständigt. Du kommer tillsammans med en deltidskollega se till att allt flyter på gällande inkommande bilar (ca 30 per dag) till företaget. Tjänsten är på heltid med start omgående. 

   Arbetsuppgifter
   I rollen har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Ta emot bilar som levereras på trailer (samt backa ut dem till parkeringen)
   • Administration; checka in och registrera inkommande bilar på Ipad
   • Se till att bilar står på rätt plats på parkeringen
   • Enklare kontroll av bilen
   • Sopa och skotta bilar
   • Tunga lyft (däck) kan förekomma

   Kvalifikationer
   För att passa i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:

   • Gymnasieutbildning
   • God datorvana
   • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
   • B körkort

   Personliga egenskaper
   För att trivas hos vår kund tror vi att du är både praktiskt och tekniskt lagd och tycker om att arbeta fysiskt. Som person är du social, ansvarstagande, noggrann och strukturerad samt har en god kommunikativ förmåga. Du är serviceinriktad, ser alltid lösningar i stället för problem, är lojal och vill alltid göra ett bra arbete. 

   Arbetstid/Varaktighet
   Direktrekrytering
   Heltid, Kontorstider 40h/v 
   Start: Omgående 

   Intresse för tjänsten
   Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående.
   Välkommen med din ansökan!

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.
   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Nyckelord: bil, bilbranschen, bilvärd, parkeringsvärd, körkort