Ekonomi/Bank/Finans

2019-09-18

Ekonomiassistent - vi vill träffa dig!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du ekonomiassistent och vill ta nästa steg mot ditt drömjobb? Vi söker både juniora och seniora ekonomiassistenter till våra kunder i Stockholmsområdet!

   I 30 år har vi jobbat med matchning på arbetsmarknaden och just ekonomiområdet har alltid varit ett av våra starkaste områden. Efter så många år i branschen har vi arbetat upp ett gediget kontaktnät som vi gärna delar med oss av! 

   Just nu söker vi dig som jobbar inom ekonomiområdet men som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats. Kanske arbetar du idag brett och självständigt inom ekonomi och önskar bli en del av ett större sammanhang på en ekonomiavdelning där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper? Eller kanske är det så att du vill bredda dig och göra fler delar i ekonomiflödet? Vår förhoppning är att kunna hjälpa dig att få kontakt med intressanta arbetsgivare!

   För framtida uppdrag hos olika kunder runt om i Stockholm söker vi nu både juniora och seniora ekonomiassistenter. Det kan röra sig om både direktrekryteringar till kund, samt konsultuppdrag.

   Tjänsten
   Uppdragens innehåll kan variera från arbete på en större ekonomiavdelning till att du självständigt sköter ett mindre företags löpande ekonomi. Då vi får in både enklare och mer kvalificerade uppdrag söker vi medarbetare med såväl kortare som längre erfarenhet inom ekonomiområdet. Vi försöker matcha din profil mot uppdragens krav för att finna den bästa lösningen för dig och vår kund.

   Arbetsuppgifter
   Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

   • Leverantörsreskontra
   • Kundreskontra
   • Betalningar/påminnelser/kravhantering
   • Kontoavstämningar
   • Löpande bokföring


   Är du redo för nya utmaningar i arbetslivet? Skicka in din ansökan redan idag. Denna annons är generell och vi letar kandidater för kommande uppdrag/rekryteringar hos våra kunder. Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.