Ekonomi/Bank/Finans

2019-07-04

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Masimo

Stockholms län Visstid (3-6 månader)

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

  Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra sökes till Masimo i Danderyd. Är det du? Sök idag då urval sker löpande!

  Tjänsten
  Till Masimo i Danderyd söker vi nu en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra för ett uppdrag på minst tre månader. Du kommer tillhöra ett mindre team bestående av tre personer och arbeta med främst leverantörsreskontra avseende bolagets produktion. Vidare arbetar du med registrering av leverantörsfakturor, avstämning av mottagna leveranser och bokföring av transaktioner från Masimos produktionssystem. Andra förekommande administrativa uppgifter som ingår i rollen är bland annat framtagande av betalningsförslag samt följa upp fakturor gentemot inköp. I rollen kommer du även vara behjälplig vid bokslutsarbetet och ansvara för avstämning av lager, förutbetalda kostnader, anläggningstillgångar och fördelning av gemensamma kostnader.

  Du kommer bli anställd av oss på Placera Personal och arbeta som konsult på Masimo. Uppdragets önskade start är omgående och kommer sträcka sig minst 3 månader fram, med chans till förlängning.

  Kvalifikationer
  Följande kvalifikationer ser vi som lämpliga för rollen som ekonomiassistent:

  • Något års erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning med liknande arbetsuppgifter
  • Ekonomisk utbildning eller motsvarande
  • God förståelse och intresse av processerna kopplade till leverantörsreskontra
  • Goda kunskaper i Officepaketet och meriterande om du arbetat i Hogia
  • Har du kunskaper i redovisning och produktion är det mycket meriterande

  Personligt
  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en driven och självgående person som gärna tar dig an nya arbetsuppgifter. Du är nyfiken och vågar komma med nya idéer för att utveckla Masimos framtida utveckling. Vidare är du en noggrann person med en god analytisk förmåga och siffersinne som är flexibel, prestigelös och kan hantera tidspress vid arbetstoppar.

  Företaget
  Masimo Corporation, är ett amerikanskt medicintekniskt börsnoterat bolag (NASDAQ: MASI) med huvudkontor i Irvine, Kalifornien. Masimo utvecklar och tillverkar ett brett spektrum av innovativa mätsystem och sensorer för icke-invasiv patientövervakning och är världsledande inom affärsområdet pulsoximetri. Globalt har bolaget 4000 anställda.

  Masimo Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Masimo Corporation. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför miniatyriserade gasanalysatorer och tillbehör för patientövervakning inom operation, intensiv- och akutvård. Vi är ett erfaret, positivt och glatt team på ca 83 personer som sitter i trevliga lokaler nära Mörby Centrum i Danderyd.

  Bli en av oss
  Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

  Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

  Sökord: Ekonomiassistent, leverantörsreskontra, redovisningsassistent, produktion