Ekonomi/Bank/Finans

2019-06-27

Ekonomiassistent sökes till Sunfleet under sommaren!

Stockholms län Visstid (Sommarmånader (juni-augusti))

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Just nu söker vi en självgående ekonomiassistent till Sunfleet under sommaren med start omgående!

   Tjänsten
   Vi söker nu en självständig ekonomiassistent inom redovisning för ett kortare uppdrag under sommaren till Sunfleet. Du kommer att sitta på deras kontor på Jakobsbergsgatan och hjälpa till och stötta upp när flera av den ordinarie personalen är på sommarledighet. Du kommer att få utföra sedvanliga ekonomiassistentuppgifter men med fokus på kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta i system som Opus Capita och iScala. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Placera personal men jobbar ute hos Sunfleet. Arbetstider mån-fre 8-17. Start omgående 8/7 och fem till åtta veckor framåt.

   Arbetsuppgifter
   Du kommer bland annat att:
   • Arbeta med kund- och leverantörsreskontra.
   • Utföra sedvanliga ekonomiassistentuppgifter
   • Stötta upp när ordinarie personal är ledig

    

   Kvalifikationer
   Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:
   • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
   • Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska.
   • Några års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent i en likande roll
   • Goda kunskaper i Office-paketet
   • Meriterande om du har arbetat i systemet Opus Capita eller i Scala men inget krav.

   Personligt
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du är noggrann, självgående, strukturerad och har ett öga för detaljer. Att du är en teamspelar som hjälper till där det behövs och har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter. Eftersom detta är ett kortare uppdrag är det viktigt att du tar egna initiativ och ser vad som behövs göras.

   Företaget
   Sunfleet är ett företag som erbjuder en tjänst för att boka och dela bil per timme i Sverige. Sunfleet startades 1998 som ett utvecklingssamarbete mellan Volvo och svenska Hertz och är idag ett helägt dotterbolag till Volvo Cars. Tjänsten som Sunfleet erbjuder är en så kallad stationsbaserad bildelning, vilket innebär att bilarna har en allokerad plats och hämtas och lämnas på samma ställe. Bilarna lokaliseras och bokas i företagets app.

   Låter detta intressant, sök då tjänsten redan i dag då urval sker löpande och tjänsten ska tillsättas omgående!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.