Kontor/Administration

2019-09-27

Koordinator till service- och ekonomiavdelningen på Siemens!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du teknikintresserad och en administrativ själ som vill bli en del av ett stort internationellt bolag beläget i Solna? Dessutom tillgänglig omgående? Perfekt, sök redan idag!

   Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalisering i mer än 165 år. Företaget är verksamt i mer än 200 länder, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Arenastaden, Solna. Nu hjälper vi dem att hitta en koordinator som kan supporta deras kunder inom planering av serviceuppdrag och fakturering.

   Tjänsten
   Rollen som koordinator innebär att hjälpa Siemens kunder som arbetar inom industrisektorn med att planera sina serviceuppdrag samt att säkerställa att faktureringsunderlaget blir rätt. Du kommer ha mycket olika kontaktytor både internt och externt inom Sverige och i Europa och det ställer därför krav på att du känner dig bekväm med att använda engelskan i tal och skrift. 

   Arbetsuppgifter
   Här är de arbetsuppgifter som ingår i rollen:

   • Dialog med kunder via telefon och mail 
   • Koordinera tekniker på definierade uppdrag
   • Lägga upp serviceordrar i SAP
   • Materialbeställning i SAP
   • Gå igenom mail i gemensam inbox
   • Kontrollera korrekt faktureringsunderlag
   • Fakturering och kreditering
   • Påminnelsehantering
   • Inventering av lagersaldo
   • Uppdatering av avtal och rabatter i systemet

   Kvalifikationer
   För den här tjänsten söker vi dig som stämmer in på följande:

   • Minst gymnasieutbildning
   • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
   • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
   • Tidigare kunskaper av SAP är meriterande
   • Har du tidigare teknisk kunskap är det meriterande

   Personligt
   Som person vill vi att du ska vara strukturerad, drivande, initiativrik och gärna tekniskt intresserad. Du trivas med att jobba självständigt med fokus på att hjälpa kunden fram till rätt lösning.Vidare är du administrativt lagd samtidigt som, din sociala förmåga är mycket god och du har lätt för att ta kontakt med olika typer av personer. 

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid 40h/v
   Start: omgående, konsultuppdrag på ca. 1 år framöver med chans till förlängning

   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: Koordinator, administratör , SAP, orderhantering, fakturering, registrering