Kontor/Administration

2019-08-16

Kundservicemedarbetare med bredd sökes till spännande bolag!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en person som gillar fart och fläkt och en variation av kundkontakt och administration? Då kanske just detta uppdrag hos vår kund kan vara något för dig?

   Företaget
   Altia Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Altia Plc i Finland. Altia Plc är ett företag som producerar, distribuerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker i Norden och de baltiska länderna. Altia Plc:s egna varumärken, bl.a. Blossa, Grönstedts, Koskenkorva, O.P. Anderson, Explorer och Chill Out har en stark marknadsposition men företaget representerar även andra internationella kvalitetsvarumärken från hela världen. De sitter vid Gärdet i Stockholm och söker nu en kundservicemedarbetare till sitt team. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och tjänsten är på heltid och sträcker sig till årsskiftet.

   Tjänsten
   Som kundservicemedarbetare arbetar du i ett team på 4 personer. Det är en bred roll med såväl kundkommunikation som administration. Kvalitet och kundnöjdhet är viktiga ledord som du kommer att vara delaktig i att säkerställa tillsammans med dina kollegor.

   Arbetsuppgifter
   Som kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Ta emot order från kunder via telefon och mejl
   • Aktivt ringa upp kunder för att ta order
   • Hantera reklamationer
   • Svara på fakturafrågor
   • Leveransbevakning
   • Administrera och lägga upp nya kunder i systemet
   • Stötta säljkåren
   • Ha kontakt med lager och speditörer

   Kvalifikationer
   För att lyckas i rollen som kundservicemedarbetare ser vi följande bakgrund lämplig:

   • Du har tidigare erfarenhet av kundservice
   • God systemvana, meriterande om du tidigare arbetat i SAP
   • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
   • Meriterande om du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen 

   Personligt
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, serviceinriktad, problemlösande och kommunikativ. Du trivs med kundkontakter och många parallella arbetsuppgifter. Självklart är du även en person som brinner för kundservice och bidrar till god stämning i arbetsgruppen.

   Arbetstid/Varaktighet
   Heltid - arbetstiderna mån-fred varierar,  kl. 7:45-16:00 eller 8:45-17:00 (37,5h/v)
   Startdatum - omgående
   Konsultuppdrag via Placera Personal fram till årsskiftet.

   Intresserad? Skicka in din ansökan direkt. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning ska ske snarast. Välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss

   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: kundtjänst, kundservice, orderadministratör, orderhandläggare, SAP