Kontor/Administration

2019-10-04

Kundservicemedarbetare med säljfokus till företag i Solna

Stockholms län Tillsvidare 2019-11-03 | 10 dagar kvar

   Är du en stjärna inom kundservice och tycker dessutom det är roligt med merförsäljning? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Solna! Välkommen med din ansökan!

   Tjänsten
   Till vårt kundföretag i Arenastaden, Solna söker vi en kundservicemedarbetare som känner sig bekväm med merförsäljning. Du kommer vara ansiktet och rösten utåt för vår kund som precis lanserat en ny tjänst där de nu behöver förstärka sin kundtjänst. Du kommer arbeta med kundservice gällande vår kunds produkter och sortiment, via både telefon och mail och ansvara för att leverera service i världsklass.

   Detta är en form av rekrytering där du initialt arbetar som konsult via Placera Personal. Intentionen är, om båda parter är nöjda, att efter sex månader övergå till fast anställning hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten som kundservicemedarbetare hos vår kund:

   • Tidigare erfarenhet av service och gärna av försäljning
   • God dator och telefonvana
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Personligt
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en orädd och framåt person som brinner för att göra det lilla extra. Du har en hög servicenivå och är bra på att skapa goda relationer internt som externt. Vidare är du en teamspelare som är prestigelös och det kommer naturligt för dig att hjälpa och stötta dina kollegor.

   Företaget
   Vår kund är verksam inom läkemedel- och hälsobranschen. De erbjuder ett brett utbud av läkemedel, hälsoprodukter och hälsotjänster. De arbetar med att förebygga ohälsa, förbättra användningen av läkemedel och samt inspirerar människor till sunda levnadsvanor.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: Kundservice, försäljning, Customer support, kundtjänst, sälj, Solna