Kontor/Administration

2019-07-11

Kundservicemedarbetare på deltid till Easypark

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre) 2019-08-10 | 19 dagar kvar

   Vill du arbeta med service? Easypark är i en stor tillväxtfas och söker dig som vill arbeta med kundservice och som vill tillhöra ett engagerat team och ett bolag med stora möjligheter!

   EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Deras parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. EasyParks vision är tydlig – de vill förbättra livet i framtidens städer – "Make cities more liveable". Huvudkontoret är beläget i Stockholm nära Värtahamnen och där arbetar totalt 70 personer varav 40 stycken tillhör kundservice. EasyPark erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett snabbväxande teknikdrivet företag som kännetecknas av entreprenörskap, innovation och framåtanda. EasyPark fokuserar på datadrivna beslutsprocesser, skalbarhet och en högkvalitativ kundupplevelse.

   Vill du arbeta i en fartfylld miljö där du har kul på jobbet? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

   Tjänsten
   Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i deras lokaler som ligger på Gärdet, i Stockholm. Tjänsten är på 15-20 timmar/veckan. Vardagar kl.16-20 samt vissa helger (varierande tider). Därför passar tjänsten extra bra om du studerar på högskolan eller har en annan typ av sysselsättning vid sidan om. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 1 år med goda möjligheter till förlängning eller övertag hos kund.

   Arbetsuppgifter
   Som kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Besvara kunders frågor via telefon och mail
   • Registrera nya kunder
   • Hantera fakturafrågor
   • Administration 

   Kvalifikationer
   För att passa och lyckas i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du har:

   • Erfarenhet ifrån service
   • Motiveras av att arbeta med kundservice
   • Tidigare arbetat med sälj och/eller kundtjänst är meriterande

   Personligt
   Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

   Urval
   Under sommaren kommer vi att pausa uppdraget "Kundtjänstmedarbetare till Easypark" och återuppta processen i slutet av augusti. Går du vidare från denna process kommer du att bli kontaktad efter v 33.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988.  Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: kundservice, kundtjänst, deltid