Kontor/Administration

2018-08-06

Kundtjänstmedarbetare - Perfekt extrajobb för dig som studerar!

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre) 2018-08-19 | 4 dagar kvar

   Är du studerande? Söker du nu sommarjobb under sommaren och vill gärna jobba extra i höst? Easypark söker nu en kundservicemedarbetare!

   Vill du ha ett extrajobb vid sidan av studier och samtidigt arbeta i en fartfylld miljö och i ett team som har kul på jobbet? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

   EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Deras parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. EasyParks vision är tydlig – de vill förbättra livet i framtidens städer – "Make cities more liveable". Huvudkontoret är beläget i Stockholm nära Värtahamnen och där arbetar totalt 70 personer varav 40 stycken tillhör kundservice. EasyPark erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett snabbväxande teknikdrivet företag som kännetecknas av entreprenörskap, innovation och framåtanda. EasyPark fokuserar på datadrivna beslutsprocesser, skalbarhet och en högkvalitativ kundupplevelse.

   Tjänsten
   Easypark tillhandahåller en mobiltjänst för bilister som vill förenkla sin tillvaro genom att skapa en bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag. Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i företagets lokaler som ligger vid Värtahamnen med närhet till kollektivtrafiken. Tjänsten är ca 30% (10-15h/veckan) med start så snart som möjligt. Du är anställd som konsult via Placera Personal med goda möjligheter till fortsatt anställning hos Easypark. Tjänsten är fördelad på kvällstid (fram till 20.00) och under helger. Under sommaren finns möjlighet att arbeta heltid.

   Arbetsuppgifter
   Som kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Besvara inkommande sälj- och kundservicesamtal samt e-post
   • Aktivt arbeta med merförsäljning, kundlojalitet och winback
   • Administration

   Kvalifikationer
   För att passa och lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har:

   • Tidigare arbetat med sälj och/eller kundservice
   • Motiveras av att arbeta målfokuserad

   Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

   Sökord: student, extrajobb, kundservice, kundtjänst