HR/Lön

2019-08-27

Löneadministratör med systemintresse på deltid till hälsoföretag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre) 2019-09-26 | 9 dagar kvar

   Är du en erfaren löneadministratör med stor systemkunskap och vill få in en fot på ett välkänt hälsoföretag? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Arenastaden!

   Tjänsten
   Till vårt kundföretag i Arenastaden söker vi en löneadministratör på deltid för stöttning under en period då vår kund ska implementera ett nytt HR-system. Vi söker dig som har både kunskap och intresse av systemförvaltning då du kommer täcka upp mot både lön och till viss del avlasta vår kunds systemförvaltare med övergripande systemhantering.

   Du kommer bland annat att arbeta med:

   • Lönekörningar, rättningar och kontroll av rapporter
   • Ärendehantering, utfärda arbetsgivarintyg och registrera anställningar
   • Hjälpa till i projektet gällande att kvalitetssäkra data i lönesystemet inför migrering till kommande HR-system

   Uppdraget är med start omgående tom. juni 2020 med omfattningen 50%, med stor flexibilitet gällande arbetstiden. Därför passar tjänsten även dig som har en annan sysselsättning. Du anställs av Placera Personal och kommer arbeta som konsult på vårt trevliga kundföretag.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som lämplig för rollen som löneadministratör hos vår kund:

   • Minst 3 års erfarenhet från tidigare tjänst som löneadministratör eller liknande
   • Mycket god datorvana och vana av att arbeta i Excel dagligen
   • Erfarenhet från lönesystemet POL är mycket meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

   Personligt
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en driven och självgående person som är van att ta egna initiativ och vara drivande i ditt eget arbete. Du är samtidigt en teamspelare som gärna stöttar dina kollegor högt som lågt och har ett analytiskt konsekvenstänk.

   Företaget
   Vår kund är verksam inom läkemedel- och hälsobranschen. De erbjuder ett brett utbud av läkemedel, hälsoprodukter och hälsotjänster. De arbetar med att förebygga ohälsa, förbättra användningen av läkemedel och samt inspirerar människor till sunda levnadsvanor.

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Sökord: Löneadministratör, lönespecialist, lönehandläggare, deltid, halvtid, systemförvaltning, Excel, POL