Försäljning/Marknad

2019-08-16

Marknads CRM-koordinator till byggvaruhus i Stockholm

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du några års erfarenhet av att ha arbetat med marknad och CRM och vill vidare i karriären? Sök då tjänsten som CRM koordinator!

   Tjänsten
   Just nu söker vi en CRM-koordinator som är en fena på grafisk formgivning till vår kund i Stockholm, Sickla. Du kommer att driva och utveckla marknadsaktiviteter mot befintliga privat- och företagskunder. Du kommer att fokusera på deras kanaler och det kommer främst vara sms och e-post. Du kommer också att utföra kampanjer i sociala medier. Du kommer att få arbeta både med bild och copy. Rollen innebär att arbeta både operativt och strategiskt och du kommer att både planera, genomföra och analysera kampanjerna.Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli rekryterad direkt av kundföretaget.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som CRM-koordinator

   • Från två års arbetslivserfarenhet av marknadskommunikation och CRM.
   • Eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation eller motsvarande.
   • Erfarenhet av systemen Photoshop & In Design.
   • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
   • Erfarenhet av att arbetat med e-postmarknadsföring, meriterande i systemet Apsis.

   Personligt
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är prestigelös, strukturerad och noggrann. Du är flexibel och anpassningsbar och har lätt för att ta dig an flera saker samtidigt i en miljö med stundtals högt tempo.

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

   Om Företaget
   Företaget är ett stort byggvaruhus företag som har funnits i över 50 år. De har kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser och ger expertis och rådgivning till sina kunder. I sortimentet finns bland annat byggmaterial, trädgårdsprodukter verktyg, kakel och belysning. De strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

   Placera Personal som rekryteringspartner

   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktorer som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Nyckelord: CRM, marknad, koordinator, Photoshop,In Design.