Kontor/Administration

2019-10-04

Orderkoordinator till växande designbolag i Stockholm city!

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en koordinator ut i fingerspetsarna och vill arbeta brett inom order och administration på ett designbolag med miljöengagemang? Då bör du höra av dig redan idag!

   Ett mindre bolag i innerstan inom design och inredning är nu på jakt efter ytterligare en kollega som kommer att ta en koordinerande roll på kontoret där 6 personer idag arbetar. Vi har nu fått äran att hjälpa dem att rekrytera den kompetenta person som nu ska bli en perfekt match till deras prestigelösa team!

   Här har du nu möjligheten att få arbeta i en varierande roll med engagerande kollegor som har ett genuint engagemang och intresse för de produkter man arbetar med. Detta är en s.k. direktrekrytering på heltid med start enligt överenskommelse.

   Tjänsten
   I denna roll kommer du att arbeta brett inom order, administration och tillhörande kontorsservice som kan uppkomma på deras kontor. Här är alla vana att rycka in och hjälpa till där det behövs och du kommer också att få stötta upp på flera håll och ta ansvar. Du kommer att med din samarbetsförmåga och positiva energi säkerställa att deras kunder får en bra service och medverka till att företaget når sina högt uppsatta mål. Beroende på din bakgrund och intresse så kommer du att kunna ta på dig även andra uppgifter längre fram, här finns alla möjligheter att utvecklas om du har rätt drivkrafter! 

   En del av jobbet innebär:

   • Orderhantering
   • Lägga upp nya kunder i systemet
   • Reklamationshantering
   • Arbeta för att effektivisera och utveckla sina arbetsuppgifter/processer
   • Ta emot besök samt leveranser
   • Ansvarig för den dagliga kontorsservicen, beställa kontorsmaterial mm.
   • Sköta utskick via mail till kunder
   • Stötta kollegor med diverse arbetsuppgifter vid behov samt medverka på mässor

   Vad vi tror att du gjort tidigare:

   • Arbetat i en administrativ eller serviceinriktad roll sedan tidigare
   • Goda kunskaper i Officepaketet
   • Behärskar både svenska och engelska flytande i både tal och skrift
   • Erfarenhet av Visma.net är meriterande men inget krav

   Personligt
   Vi kommer också att lägga vikt vid dina personliga egenskaper eftersom du ska ingå i ett sammansvetsat team där det behövs lite olika kvalitéer och kompetenser. Därför tror vi att du som person är kommunikativ och van att prata med kunder och har en förmåga att styra upp saker och ting. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete, har en god prioriteringsförmåga och kan ta egna initiativ. Du trivs att arbeta i högt tempo, tycker om att utmanas i dina arbetsuppgifter och är bra på att hitta lösningar på eventuella problem. Och viktigast av allt, du gillar att ha roligt på jobbet och bidrar med ditt egna engagemang och driv!

   Arbetstid/Varaktighet
   Direktrekrytering
   Heltid, kontorstider med möjlighet till flex
   Start: Enligt överenskommelse
   Placering: Centralt i Stockholm

   Intresse för tjänsten
   Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!

   Placera Personal som rekryteringspartner
   Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

   Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

   Nyckelord: order, administratör, kontorsservice, kundservice, Stockholm