Kontor/Administration

2019-02-10

Projektadministratör till internationellt bolag

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre) 2019-03-02 | 8 dagar kvar

   Vi söker dig som är en administrativ stjärna och som trivs i en varierande roll med fokus på struktur och leverans i tid. Som bonus sitter du även i otroligt fina lokaler i Solna!

   Nu söker vi efter en projektadministratör på heltid som kommer ingå i en avdelning på ca 30 personer hos vår kund ute i Solna. Detta är ett konsultuppdrag på heltid under 1 år med mycket goda chanser till förlängning, där du blir anställd av Placera Personal. Du kommer att vara placerad på deras nya och moderna huvudkontor som ligger centralt vid Arenastaden, nära till både kommunikationer och butiker.

   Tjänsten
   Som projektadministratör kommer du arbeta med många varierande arbetsuppgifter. Det är en självständig roll där du stöttar upp olika projekt med bland annat orderhantering, inköpsadministration, arkivering, posthantering, systemarbete samt andra administrativa uppgifter. Det är en social roll där du har mycket kontakt med både kunder och leverantörer i andra länder och därför är det ett krav att du känner dig bekväm med engelska i tal och skrift. Du kommer i denna roll att framför allt vara en support till din närmsta chef i alla de projekt som är igång och kommer in löpande.

   Arbetsuppgifter
   Du kommer bland annat arbeta med:

   • Förbereda inköpsanmodan
   • Registrera ordrar i systemet SAP
   • Skapa PO mot rätt kostnadsställe 
   • Vidarebefordra fakturor i workflow
   • Upplägg av kund och leverantörer 
   • Posthantering
   • Stötta projektledare kring arkivering, filhantering och liknade typ av administration

   Kvalifikationer
   För denna tjänst ser vi att du har följande bakgrund

   • Du har arbetat i en administrativ roll 
   • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
   • Du har mycket god system- och datavana och krav på du tidigare arbetat i SAP
   • Du har erfarenhet av Excel och Word
   • Du är bekväm med engelska i tal och skrift, då den mesta kommunikationen sker på engelska (framför allt i skrift för just denna roll)

   Personligt
   Vi söker dig som är positiv, strukturerad och driven. Vi sätter också ett stort värde på god samarbetsförmåga ett starkt engagemang och att du uppskattar och trivs i en administrativ roll. Vidare är du en mycket serviceinriktad person och innehar en god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska.

   Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten så snart som möjligt, urval sker löpande!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: projektadministratör, SAP, administratör, inköp, engelska