Kontor/Administration

2019-09-30

Receptionist till Siemens i Umeå!

Västerbottens län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Är du en utåtriktad och prestigelös person som vill få möjlighet att jobba på ett spännande internationellt bolag och ansvara för receptionen? Då är det dig vi söker!

   Företaget
   Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet samt pålitlighet i mer än 170 år. Företaget är verksamt världen över, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. Siemens i Sverige har 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter och nu söker vi för deras räkning en prestigelös receptionist som brinner för service och vill vara Umeå kontorets ansikte utåt. Vi letar nu efter dig som vill ta dig an detta spännande konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå minst 6 månader med möjlighet till förlängning.

   Tjänsten
   Som receptionist är du en viktig person med mycket dagligt ansvar. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för att ta emot och välkomna besökare, svara i telefon och se till att kontoret ser representativt ut. Utöver ansvaret i receptionen så har du många administrativa arbetsuppgifter där posthantering och registrering av de inkommande avtalen.

   Vidare kommer du att sköta beställning av kontorsmaterial, upprättande av inköpsordernummer, scanning och utskick av kundbrev. Det är viktig att du alltid är redo att serva både intern personal och kunder på bästa sätt. Då företaget verkar i en internationell miljö så talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

   Vad vi tror att du har gjort tidigare
   Då detta är en ganska junior roll är det få saker som är ett krav, men självklart är erfarenhet meriterande på alla plan. Vi kommer också lägga vikt vid dina personliga egenskaper. Men ett krav är att du har någon erfarenhet av receptionsjobb eller annat serviceyrke.

   Personligt
   Som person är du öppen och utåtriktad, representativ och prestigelös. Du är lugn och trygg i dig själv och är alltid professionell i ditt yrkesutövande. Du älskar service och har lätt för att uttrycka dig och kommunicera på alla nivåer. Du har även lätt för att prioritera och ta egna initiativ samt är mycket ansvarstagande. Du värdesätter samarbete och är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du är flexibel och duktig på att hålla ordning och reda. Arbetstempot är under perioder högt så det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer.

   Varaktighet/Arbetstid
   Varaktighet: Konsultuppdrag till en början på 6 månader med goda möjligheter till förlängning
   Arbetstider: 40h/v
   Placering: V. Rådhusgatan 7, Umeå

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: receptionist, administratör, service, kundservice, Umeå