Ekonomi/Bank/Finans

2018-02-12

Redovisningsekonom med höga ambitioner till spännande bolag!

Stockholms län Tillsvidare 2018-03-10 | 15 dagar kvar

   Vill du arbeta i ett bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas där du får utrymme att utvecklas och växa? Då ska du skicka in din ansökan redan idag!

   Företaget
   Prime Living AB är ett modernt och kreativt bolag som uppför studentbostäder i egen regi. Bolagets affärsidé är att uppföra permanenta och temporära bostäder på den europeiska marknaden, som idag består av Sverige och Irland, med ett unikt koncept som ger låga kostnader och kort produktionstid, och sedan förvalta dem med goda kassaflöden. Fokus är på studentbostäder och tillväxten sker främst i universitetsstäder, såsom Stockholm, Göteborg och Dublin. Företaget har funnits sedan 2009 och har sitt huvudkontor i nya och fräscha lokaler i Solna, Arenastaden. Bolaget är inne i en tillväxtfas och huvudkontoret behöver nu utöka sin ekonomiavdelning med ytterligare en person.

   Om tjänsten
   Vi söker nu en redovisningsekonom för att stärka upp teamet inom ekonomi. Du kommer att hamna på ett entreprenördrivet och dynamiskt bolag där du verkligen kommer att få chansen att växa och utvecklas i din roll som redovisningsekonom. Detta är en heltidstjänst med start så snart som möjligt där du blir direktrekryterad av Prime Living. I denna roll kommer du att tillhöra en grupp på ca. 4 personer som tillsammans arbetar på ekonomiavdelningen.

   Du kommer bl.a. att arbeta med kvalificerad löpande bokföring, skattedeklarationer, momsavstämning, koncernbokslut samt att självständigt upprätta årsredovisningar. Ditt huvudansvar kommer att vara koncernredovisning och det är därför viktigt att du har kunskap inom IFRS. Det ekonomisystemet bolaget använder sig av idag är Visma.net.

   Kvalifikationer
   För tjänsten som redovisningsekonom vill vi att du ska ha följande bakgrund:

   • Akademisk utbildning alt. kvalificerad yrkesutbildning inom redovisning
   • Du har relevant erfarenhet som redovisningsekonom
   • Du är väl insatt i koncernredovisning och van att upprätta koncernbokslut samt konsolidering
   • Kunskap inom IFRS är ett krav
   • Du har god systemvana
   • Behärskar engelska i tal och skrift

   Personliga egenskaper
   I denna rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Ett driv att utvecklas är starkt meriterande och vi ser gärna att du inom kort vill klättra i din karriär.

   Som person är du glad och positiv och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är strukturerad, noggrann, kvalitetsmedveten och har framförallt viljan att utvecklas i din roll och med tiden ta ett större ansvar. Vidare är du van att arbeta mot deadlines samtidigt som du är serviceinriktad, driven och proaktiv i ditt arbete. Här är det också av stor vikt att du har en vilja att utveckla rutiner och processer samt van att hugga i där det behövs och som har lätt för att samarbeta och som trivs i en öppen och lyhörd organisation.

   Intresse av tjänsten
   Om du är intresserad av tjänsten som erfaren redovisningsekonom, tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

   Sökord: ekonomi, redovisningsekonom, redovisning, koncernbokslut