Ekonomi/Bank/Finans

2019-07-10

Redovisningsekonom till LINK Mobilitys dotterbolag Netsize

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Tycker du om att arbeta självständigt med redovisning och vill göra det på ett spännade bolag i framkant inom sin bransch? Då bör du skicka in din ansökan redan idag!

   Företaget
   LINK Mobility hjälper företag att kommunicera mobilt med sina kunder. Med våra tjänster för mobil dialog, meddelanden, marknadsföring och mobil betalning stärker våra kunder sina kundrelationer. Deras framgång med bättre resultat, snabb kontakt och stärkt lojalitet är vår drivkraft och affärsidé.Med mobilen som den snabbast växande kommunikationskanalen måste alla företag och organisationer väga in mobil kommunikation i sin verksamhet. LINK Mobility är Nordens ledande aktör på området. Med 15 års erfarenhet vet vi vad som fungerar och det har gett oss mer än 450 trogna kunder.

   I Sverige är vi idag 13 anställda med centralt placerat kontor med goda kommunikationer. I koncernen är vi cirka 500+ varav de flesta sitter i Oslo där vi också har vårt huvudkontor. LINK är en trygg och lönsam arbetsgivare i snabb tillväxt som nu söker en självständig redovisningsekonom till vårt dotterbolag Netsize med placering på LINK Mobilitys kontor. Detta avser ett konsultuppdrag på 12 månader där du blir anställd som konsult av Placera Personal.

   Tjänsten
   Som redovisningsekonom kommer du arbeta med redovisningen för den svenska marknaden för deras dotterbolag Netsize. Här kommer du att självständigt ansvara för ekonomin och därför söker vi dig som är redo att axla en roll där du arbetar med allt från ax till limpa, dvs allt från kund- och leverantörsreskontra och avstämningar till slutprocessen vid bokslut. Du kommer att sitta tillsammans med det övriga gänget på LINK Mobility och ha viss stöttning av deras ekonomichef på plats men rapportering sker till det franska moderbolaget. Tjänsten är på heltid med önskvärd start i mitten på augusti för att kunna få en så ordentlig överlämning av kollega som nu ska på föräldraledighet.

   Arbetsuppgifter
   I rollen som redovisningsekonom har du bland annat följande arbetsuppgifter:

   • Löpande bokföring
   • In- och utbetalningar
   • Reskontraarbete
   • Kontoavstämningar och bokslutsarbete
   • Månadsrapportering kring skatt och moms
   • Kontaktperson gentemot lönebyrå och revisorer

   Kvalifikationer
   För denna roll söker vi dig som har följande bakgrund:

   • Har några års erfarenhet av en liknande roll
   • Är självständig i månads och årsbokslut
   • Har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift då rollen kräver detta
   • Goda kunskaper i Excel
   • Det är starkt meriterande om du har arbetat i SAP

   Personligt
   För att passa i rollen ser vi att du är en strukturerad, ordningsam och självgående person. Du tycker om att arbeta självständigt genom hela ledet och är flexibel och anpassningsbar efter förändrade förutsättningar. Vidare är du en glad och social person som har lätt att få kontakt med andra och som trivs i en organisation med fart och fläkt.

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Arbetstid/Varaktighet
   Konsultuppdrag på heltid under 1 år, 40h/vecka
   Start: Augusti 2019

   Rekryteringsprocessen
   Vi tar emot ansökningar för tjänsten mellan v.27-31. Under den perioden har vi tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor.
   Från v.32 sker urval samt intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

   Nyckelord: redovisningsekonom, bokslut, löpande redovisning, moms, Stockholm