Ekonomi/Bank/Finans

2019-09-29

Supply Planner till långsiktig tjänst inom telecom

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - vi har många spännande tjänster att söka!

Sök en liknande tjänst

   Vår kund söker nu en Supply Planner som vill vara med och utveckla och bli bäst på effektiv varuflödesplanering! Är det du? Sök idag då urval sker löpande.

   Tjänsten
   Till vårt kundföretag söker vi en Supply Planner som kommer ha en betydande nyckelroll för att säkra rätt tillgänglighet på produkterna och fungera som en länk mellan leverantör, leverans, lager samt teknisk produktledning. Du kommer arbeta med prognostisering, orderplanering, varupåfyllnad samt lagerstyrning till centrallager, projektlager och direkt till kund. Du ansvarar för att driva utvecklingen utifrån ett kategoriansvar av ett område för att ligga i linje med kundnyttan och företagets långsiktiga strategi.

   Du kommer ha många olika kontaktytor och ingå i en grupp som består av tolv personer som arbetar med supply planning och operativt inköp. Du rapporterar till Supply Planning Manager, som är gruppchef för funktionen inom Supply Chain. Detta är en form av rekrytering där du initialt arbetar som konsult via Placera Personal. Intentionen är, om båda parter är nöjda, att efter sex månader övergå till fast anställning hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som lämplig för tjänsten:

   • 3-5 års erfarenhet av varuflödesplanering, gärna med erfarenhet av flöden med kundanpassade lösningar
   • Universitets/högskoleexamen inom Logistik/Supply Chain Management och/eller Ekonomi
   • Erfarenhet av att arbeta i ERP system, Microsoft NAV och Visma är meriterande
   • Erfarenhet av att arbeta med standardiserade processer som S&OP och IBP
   • Erfarenhet och förståelse för finansiella processer kopplade till de transaktioner Supply Chain genererar
   • Erfarenhet av Forecast/Replenishment-system är meriterande
   • Svenska och engelska flytande i tal och skrift på företagsnivå

   Personligt
   Vi tror att du är en självgående, driven och modig person som tar stort ansvar. Du arbetar strukturerat och är van med att arbeta mot uppsatta mål och budget samt styra hur du taktiskt lägger upp din inköps- och lagerstyrningsplanering. Du har lätt för att arbeta tvärfunktionellt med olika kontaktytor och har förståelse för hur din roll påverkar affären i sin helhet.

   Företaget
   Hos vårt kundföretag kommer du få stort ansvar men också stor frihet att påverka och bidra till företagets utveckling och framgång. Företaget präglas av hög serviceförmåga, hjälpsamhet, pålitlighet och framåtanda. Funktionen Supply Chain har vuxit mycket inom företaget de senaste åren och kommer fortsätta göra det för att förbättra de områden de ansvarar för eller är en del av.

   Intresse för tjänsten?
   Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.