Kontor/Administration

2019-09-10

Tullkoordinator till Samsung

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre) 2019-10-10 | 23 dagar kvar

   Har du erfarenhet av tullhantering och vill arbeta på Samsungs fräscha kontor i Kista? Sök tjänsten idag då urval sker löpande! Välkommen med din ansökan!

   Tjänsten
   Till Samsung söker vi en tullkoordinator för hantering av varor som köpts både inom och utanför EU och säljs i Norden. Du ansvarar för att dokument och uppgifter kontrolleras och i rollen har du daglig kontakt med tullmäklare, logistikavdelningen, order, produktchefer mfl.

   Du kommer bland annat att arbeta med följande uppgifter:

   • Stödja organisationen gällande tullhantering
   • Kontrollera deklarationer från tullmäklare
   • Kontroller av deklaration/månadsdeklaration och uppladdning i SAP
   • Registrera nya produkter i systemet och föra vidare informationen till resterande organisationen
   • Vecko- och månatliga rapporter inom och utanför organisationen

   Tjänsten gäller ett långsiktigt konsultuppdrag på heltid, med start omgående och fram till april 2021, med goda chanser till förlängning. Du anställs av Placera Personal och arbetar som konsult på Samsungs fräscha kontor i Kista.

   Kvalifikationer
   Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som tullkoordinator på Samsung:

   • Minst 1-2 års erfarenhet av tullhantering relaterat till varor inom och utanför EU
   • God förståelse för regler och lagstiftning i Norden
   • Erfarenhet av SAP samt goda kunskaper i Excel
   • Flytande i tal och skrift på både svenska och engelska

   Personligt
   Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en flexibel och analytisk person som trivs med att driva ditt eget arbete. Du föredrar att arbeta på en strategisk nivå för att utveckla och förbättra processer.

   Företaget
   Målet med vår vision är att bli ett uppskattat varumärke, ett innovativt företag och ett beundrat företag. Därmed strävar vi efter kreativitet och innovation, ömsesidiga partnerskap och våra fantastiska medarbetare. Vi levererar världens bästa produkter och tjänster tack vare vår passion för innovation och god affärssed. Vi ser fram emot att utforska affärsområden såsom sjukvård och fordonselektronik, och vår resa fortsätter genom innovationens historia. Samsung Electronics välkomnar glatt nya utmaningar och möjligheter.

   Intresse för tjänsten?
   Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev på engelska. Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.