Kontor/Administration

2019-10-03

Växeltelefonist sökes! Är du Aspias nya stjärna?

Stockholms län Tillsvidare 2019-11-02 | 9 dagar kvar

   Älskar du kundkontakt och brinner för att ge grym service? Här finns möjligheten du bara inte kan missa!

   Är du är en serviceminded och kommunikativ person som vill jobba på ett snabbt växande bolag där man har kul på jobbet? Detta är en fantastisk möjlighet för dig att utvecklas inom service och att vara med om en spännande resa. Denna tjänst är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till överrekrytering. 

   Aspia, Sveriges största företagspartner inom redovisning, rådgivning och lön, är på jakt efter en nya stjärna till deras växel (eller servicehjälte som vi gärna kallar det) till sitt kontor i centrala Stockholm. Vi har fått äran att hjälpa dem att hitta flera nyckelpersoner för att ge Aspias kunder den bästa upplevelsen. Hur växeln fungerar lär du dig på plats men energin, glädjen och den höga servicenivån tar du med dig.

   En del av jobbet innebär:
   Du kommer ingå i ett supportteam och tillsammans ser ni till att kunder kopplas samman med rätt person på Aspia. Det här är många gånger kundens första kontakt med Aspia och ditt jobb blir därför en mycket viktig del av kundens intryck av företaget. 

   Du kommer att:
   • Ta emor inkommande samtal och koppla vidare till rätt person eller avdelning
   • Ha ett nära teamwork med kollegor. Här hjälps vi åt!
   • Enklare administration
   • Kaffepauser med trevliga kollegor
   • Se möjligheter och våga komma med idéer

   Aspia är och vill vara en arbetsplats som ständigt arbetar för lärande och utveckling i arbetet. Det innebär att du även kommer att vara delaktig i förändringsarbete internt, se över rutiner och processer. Det kommer att vara av största vikt att du motiveras av att ta del i utveckling, att vara lyhörd för nya arbetssätt och har viljan att lära andra.

   Vem vi tror att du är
   Som du säkert förstått vid det här laget är det av största vikt att du brinner för god service. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en person som är en glädjespridare och som trivs med telefonen som främsta arbetsredskap. Är du den personen? Då kan du vara en perfekt matchning för Aspia!

   Om arbetsplatsen
   Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Aspia tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

   Idéer och individer får växa här i en inkluderande, rolig och kreativ miljö.
   Kontoret ligger i fräscha lokaler i centrala Stockholm, nära St. Eriksplan. Mitt bland fantastiska lunchrestauranger, AW-hak, gym och kommunikationer.
   Du samarbetar tätt med en kollega men tillhör Client Service-avdelningen som i dagsläget består av 8 personer.Tjänsten är ett heltidsuppdrag, vardagar med kontorstiderna 08:00-17:00. 

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.