Registrera ditt CV hos Placera Personal

Registrera CV

Redo för nya utmaningar? Om du registerar ditt CV och gör en öppen ansökan på framtida lediga jobb så hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb!

Registrera CV hos Placera Personal

Hittar du inte en passande tjänst i listan bland våra lediga jobb, så kan vi ändå hitta ett jobb till dig om du registrerar ditt CV hos oss. Placera Personals rekryterare jobbar proaktivt och talangdrivet med att hitta kandidater till våra kunders framtida uppdrag. Genom att registrera CV kan du bli erbjuden ett ledigt jobb snabbare än de som söker - eftersom du då redan finns i Placera Personals kandidatdatabas. Se till att ha ditt CV uppdaterat med rätt information om dig, dina kompetenser och vad du vill jobba med. I vårt unika verktyg SmartMatch matchar vi sedan kompetens och företag med varandra.

Placera Personal har lediga jobb i Stockholm inom ekonomi, marknad, administration och kundtjänst. Vill du bli tillgänglig för jobbförslag från oss inom de områdena? Gör då en öppen ansökan till framtida jobb hos Placera Personal genom att registrerad ditt CV nedan.

Blocks