en bild

Rekrytering Stockholm

Rekryterare sedan 1988. Rekryteringsföretag som arbetar inom ekonomi, marknad och administration. Rekrytering - Stockholm och andra närliggande orter.

Blocks

Vi är ett av Stockholms mest erfarna rekryteringsföretag inom ekonomi, marknad och administration

Placera Personal har jobbat med bemanning och rekrytering i Stockholmsområdet sedan 1988. Vi hjälper företag i behov av kompetens med hela rekryteringsprocessen – från kravprofil till kontraktsskrivning. Vi har 30 års erfarenhet av lyckade matchningar i ryggen och är en trygg och stabil rekryteringspartner som snabbt levererar.

Se oss som en rekryteringspartner

Våra kunder är företag med rekryteringsbehov huvudsakligen inom områdena marknad och kommunikation, ekonomi, finans och bank samt administration och kontor. Vi vet var kandidaterna finns och vi är specialister på att matcha kompetens med företag. Dessutom har vi marknadens bästa rekryteringsverktyg SmartMatch som ger matchning med högsta träffsäkerhet.

Att slippa gå igenom omfattande rekryteringsprocesser samt att lämna över hela ansvaret till rekryteringsspecialister, är de största anledningarna till att våra kunder är återkommande.

Vi sköter alla delar av rekryteringen i nära samförstånd med våra kunder:

  • Kravprofil
  • Intervjuer
  • Kvalitetssäkring
  • Tester
  • Referenstagning
  • Presentation av kandidater med digitalt CV och video

Alla Placera Personals rekryteringsuppdrag är unika och därför skräddarsyr våra team olika lösningar utifrån varje kunds rekryterings- och personalbehov. En chefsrekrytering ser till exempel inte likadan ut som en rekrytering inom kundtjänst. Vi vet vad som krävs för en lyckad matchning och tar tillsammans med kunden fram en kravprofil för att påbörja bästa möjliga rekryteringsprocess.

Rekrytering med digitalt CV och videopresentation

Samtliga av våra kandidater presenteras med digitala CV:n, vilket skiljer oss från många andra rekryteringsfirmor i Stockholm. Digitalt CV med en tillhörande presentationsvideo av kandidaten lyfter kvalitén i processen och underlättar urvalet för dig när du behöver rekrytera personal. 

Vi hittar din nästa talang

Våra största områden inom rekrytering är rekrytering ekonomi, rekrytering marknadsföring och rekrytering administration. Vi jobbar även inom andra områden som till exempel HR-rekrytering. Gör en snabb kravprofil och berätta kort vad du är intresserad av – oavsett om det handlar om en rekrytering av chefsposition, att rekrytera spetskompetens eller att hitta en tillfällig tillsättning. När du gjort en kravprofil kontaktar vi dig, och våra rekryterare samt rekryteringskonsulter påbörjar samtidigt jakten på din nästa talang.

Hyrbemanning eller rekrytering?

Är du intresserad av att hyra medarbetare innan du rekryterar, eller behöver du medarbetare till kortare uppdrag i Stockholm? Vi jobbar både med rekrytering och bemanning – på både långa och korta uppdrag. Läs mer om bemanning via Placera Personal.

Blocks