en bild

Rekrytering Stockholm

Rekrytering sedan 1988. Placera Personal är ett rekryteringsföretag i Stockholm som arbetar inom ekonomi, marknad och administration.

Vi är ett av Sveriges mest erfarna rekryteringsföretag inom ekonomi, marknad och administration

Placera Personal har jobbat med bemanning och rekrytering i Stockholmsområdet sedan 1988. Vi hjälper företag i behov av kompetens med hela rekryteringsprocessen – från kravprofil till kontraktsskrivning och kompetenstester. Vi har 30 års erfarenhet av lyckade matchningar i ryggen och är ett tryggt och stabilt rekryteringsföretag som snabbt levererar bra kandidater.

Skapa en kravprofil på 2 minuter

Vi hade 0 % reklamationer under 2017. Testa oss som rekryteringsföretag - våra ambitiösa team kommer inte att göra dig besviken.

Gå direkt till Skapa Kravprofil och berätta vad för tjänst du vill tillsätta. Det tar bara två minuter och vi återkopplar inom en arbetsdag för offert och kravprofil. Självklart kan du även ta kontakt med oss direkt, se kontaktsidan för kontaktuppgifter till våra Affärsanvariga och våra Rekryterare.

Se oss som en rekryteringspartner

Våra kunder är företag med rekryteringsbehov huvudsakligen inom områdena marknad och kommunikation, ekonomi, finans och bank samt administration och kontor. Vi vet var kandidaterna finns och vi är specialister på att matcha kompetens med företag. Dessutom har vi marknadens bästa rekryteringsverktyg SmartMatch som ger matchning med högsta träffsäkerhet.

Att slippa gå igenom omfattande rekryteringsprocesser samt att lämna över hela ansvaret till rekryteringsspecialister, är de största anledningarna till att våra kunder är återkommande.

Som rekryteringsföretag sköter vi alla delar av rekryteringen i nära samförstånd med våra kunder:

  • Kravprofil
  • Intervjuer
  • Kvalitetssäkring
  • Tester
  • Referenstagning
  • Presentation av kandidater med digitalt CV och video

Alla Placera Personals rekryteringsuppdrag är unika och därför skräddarsyr våra team olika lösningar utifrån varje kunds rekryterings- och personalbehov. En chefsrekrytering ser till exempel inte likadan ut som en rekrytering inom kundtjänst. Vi vet vad som krävs för en lyckad matchning och tar tillsammans med kunden fram en kravprofil för att påbörja bästa möjliga rekryteringsprocess.

Rekrytering med digitalt CV och videopresentation

Vi är ett modernt rekryteringsföretag i Stockholm och jobbar ständigt för att arbeta fram smidiga digitala lösningar för våra kunder. Samtliga av våra kandidater presenteras till exempel med digitala CV:n, vilket skiljer oss från många andra rekryteringsfirmor i Stockholm. Digitalt CV med en tillhörande presentationsvideo av kandidaten lyfter kvalitén i processen och underlättar urvalet för dig när du behöver rekrytera personal.

Vi hittar din nästa talang

Placera Personals största områden inom rekrytering är rekrytering ekonomi, rekrytering marknadsföring och rekrytering administration. Vi jobbar även inom andra områden som till exempel HR-rekrytering. Gör en snabb kravprofil och berätta kort vad du är intresserad av – oavsett om det handlar om en rekrytering av chefsposition, att rekrytera spetskompetens eller att hitta en tillfällig tillsättning. När du gjort en kravprofil kontaktar vi dig, och våra rekryterare samt rekryteringskonsulter påbörjar samtidigt jakten på din nästa talang.

Hyrbemanning eller rekrytering?

Är du intresserad av att hyra medarbetare innan du rekryterar, eller behöver du medarbetare till kortare uppdrag i Stockholm? Vi jobbar både med rekrytering och bemanning – på både långa och korta uppdrag. Läs mer om bemanning via Placera Personal.

Blocks