en bild

Lediga jobb

Sök bland våra lediga jobb i Stockholm inom ekonomi, administration, marknad och kommunikation. Hitta ditt nya jobb hos Placera Personal.

Lediga tjänster

Lediga jobb Stockholm: hitta drömjobbet bland Placera Personals lediga jobb

Vill du byta jobb och söker lediga jobb i Stockholm? Då har du hittat rätt! Vi har lediga tjänster i hela Stockholm med omnejd för dig som söker nytt jobb.

I listan ovan ser du alla Placera Personals lediga jobb i Stockholm Stad och kringliggande orter. Du kan också göra ett jobbsök i sökrutan i toppen av sidan, för att se vilka lediga arbeten vi har som passar dig och dina intressen och erfarenheter. Placera Personal har lediga jobb inom områdena ekonomi, administration, kundtjänst, marknad och kommunikation - vad blir ditt nästa karriärsteg?

Vi underlättar för dig att hitta nytt jobb

Vi vet att söka jobb tar mycket tid. Oavsett om du är arbetslös eller har ett jobb idag är det tidskrävande att hitta nytt jobb. Vi vill underlätta för dig som söker arbete genom att göra det enkelt för dig att registrera ditt CV, om inte jobbet som du söker inte finns i lediga jobb-listan. På Placera Personal kallar vi det att göra en ”öppen ansökan” på lediga jobb. Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag och skiljer oss därför markant mot jobbsajter som bara listar lediga jobb - för vi erbjuder lediga jobb! Vi har mycket kompetenta och populära rekryterare som alltid gör sitt bästa för att alltid matcha rätt kandidat med rätt jobb och organisation eller företag. Det gäller oavsett om du är intresserad av lediga heltidsjobb, deltidsjobb, sommarjobb eller extrajobb. Kanske är du mer intresserad av att hitta lediga jobb som du kan jobba hemifrån med eller söker ett ledigt jobb som inte kräver utbildning eller erfarenhet? Är du nyfiken på hur vi samarbetar med olika jobbsajter och Arbetsförmedlingen, kan du läsa det här.

För dig som vill byta jobb men inte hinner att gå på jobbintervju så anpassar våra rekryterare sig efter dig och träffar dig mer än gärna för jobbintervju på udda tider, som tidiga morgnar eller kvällar.

Vi hoppas att du hittar ett ledigt jobb som passar dig. Varmt välkommen med din jobbansökan till Placera Personal!