en bild

Jobba hemifrån - lediga jobb

Vill du ha ett nytt jobb som du kan sköta hemifrån? Oavsett om du är intresserad av att frilansa hemifrån eller ha ett extrajobb hemifrån så kan vi ha jobbet du söker. Placera Personal har olika kunder som erbjuder olika uppdrag hemifrån.

Blocks

På denna sidan lägger vi upp jobb där du heltid kan jobba hemifrån.

Just nu har vi inga jobb för dig som vill jobba heltid hemifrån.

För våra andra lediga jobb går hit till våra lediga jobb.

 

Vill du arbeta hemifrån?  

Allt fler företag erbjuder flexibla arbetstider och arbetsplatser. Vissa företag uppmuntrar sina medarbetare att jobba hemifrån via datorn eller från andra platser än just kontoret. Placera Personal har flera sådana arbetsgivare bland lediga jobb. Det framgår inte alltid i jobbannonsen att det är okej att jobba hemifrån, så om detta är något du önskar rekommenderar vi att du kontaktar ansvarig rekryterare vid det jobb du är intresserad av.

Då Placera Personal är verksamma i Stockholm med omnejd finns också våra kunder här. Även om det är en tjänst som erbjuder jobb hemifrån, är det oftast så att arbetsgivaren vill att man jobbar på kontoret då och då. 

→ Se alla lediga jobb

Extrajobb hemifrån

Kanske är du på jakt efter ett extrajobb du kan sköta hemifrån. Även om det inte är lika vanligt att vi får in uppdrag som är extrajobb hemifrån så händer det absolut. Om vi inte har det arbete hemifrån som du tycker passar dig, kan du registera ditt CV och berätta att du vill arbeta hemifrån. Berätta då om du vill jobba hemifrån heltid eller deltid.

→ Registrera CV för att jobba hemifrån

Frilansjobb hemifrån eller på distans

Vi får också frågan om vi har jobb till frilansare som vill arbeta hemifrån. Om du är frilansare och på jakt efter uppdrag som du kan arbeta med hemma, så rekommenderar vi att du registerar dig som underkonsult till oss på Placera Personal.

Framtiden - kommer allt fler att jobba på distans?

Det pågår mycket spekulationer kring framtidens arbetsplats. Många hävdar att vi kommer att ha fler virtuella arbetsplatser och att vi jobbar allt mer hemifrån.

Den digitala utvecklingen skapar helt klart allt fler möjligheter för distansarbete - den stora frågan är om det verkligen kommer att bli vardag? Många tycker om att gå till sitt arbete och träffa kollegor. Lyckas tekniken komma till den punkt att det går att umgås med sina kollegor på ett likvärdigt sätt - ja, då kommer nog också allt fler att jobba hemifrån via internet.

Blocks