en bild

Kommunikatör jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som kommunikatör i Stockholm via Placera Personal. Sök jobbet som kommunikatör eller ligg steget före på framtida lediga uppdrag inom kommunikationsområdet i Stockholm.

Blocks

Hitta drömjobbet som kommunikatör

Placera Personal är experter på att rekrytera och bemanna i Stockholm inom områdena kommunikation, ekonomi och administration. Hos oss hittar du lediga jobb som kommunikatör och andra liknande titlar. Se alla våra lediga jobb inom marknad och kommunikation i Stockholm. 

Hos Placera Personal hittar du olika typer av jobb som kommunikatör i Stockholms län - med olika utbildnings- och erfarenhetskrav. Vi får in jobb både för dig som är nyexaminerad kommunikatör och för dig med flerårig erfarenhet från kommunikationsbranschen som kanske vill ha ett nytt jobb som kommunikationsansvarig eller kommunikationschef.

Bli erbjuden jobb som kommunikatör före alla andra

De senaste åren har antalet kommunikatörer i Sverige ökat markant. Och även om det idag, i takt med att företagen har förstått vikten av strategisk kommunikation, också finns fler lediga jobb som kommunikatör än för bara några år sedan så är det ofta hög konkurrens om jobben som kommunikatör.

Rekryterarna som jobbar på Placera Personal är otroligt duktiga och snabba på att ta tillvara på en bra kommunikatör. Det innebär att även om du inte hittar det kommunikatör jobb som passar dig i listan på våra lediga jobb, kan du ändå vara först på bollen i nästa process. Registrera ditt CV och berätta om dig, dina erfarenheter och vilka kommunikatörsjobb du är intresserad av - så har du stor möjlighet att få chans att komma på intervju för en ledig tjänst som kommunikatör inom kort.

Registrera dig för framtida lediga jobb kommunikatör

Jobba som kommunikatör i Stockholm

Söker du ett nytt jobb som kommunikatör och vill jobba i Stockholm med omnejd? Placera Personals duktiga rekryterare ser till att du matchas med rätt arbetsgivare.

Kommunikationsyrket är idag väldigt brett och innefattar många olika titlar, yrkesroller och funktioner. Du kan jobba som kommunikatör på en byrå eller inhouse på en organisation - med intern kommunikation eller extern kommunikation. Kanske vill du jobba med e-handel, som digital kommunikatör eller med inbound marketing? En kommunikatörs roll kan alltså variera väldigt mycket.

Att jobba som kommunikatör är ett roligt, varierande och kreativt jobb. Kommunikatörsrollen kan vara väldigt bred eller väldigt smal och kommunikatörernas arbetsuppgifter varierar från företag till företag. Som kommunikatör kan du jobba med allt ifrån dagliga uppdateringar i sociala medier till strategiskt kommunikationsarbete. Så oavsett om du är strateg och söker jobb som strategisk kommunikatör eller föredrar det operativa arbetet i form av att skriva redaktionella texter, uppdatera hemsidan, ta fram tryckmaterial eller ansvara för sociala medier, så kan du hitta ditt framtida jobb som kommunikatör via Placera Personal.

Blocks