en bild

Marknadsassistent jobb Stockholm

Hitta jobbet som marknadsassistent i Stockholm via Placera Personal. Vi har lediga jobb inom marknad och kommunikation och vill komma i kontakt med marknadsassistenter på jakt efter nya uppdrag. Sök ett ledigt marknadsjobb eller registrera ditt CV för kommande lediga jobb inom marknad- & kommunikationsområdet.

Blocks

Jobba som marknadsassistent i Stockholm

Drömmer du om en karriär inom marknadsföring och vill nu få en fot in på ett företag som marknadsassistent i Stockholm? Placera Personal har lediga jobb som marknadsassistent över hela Stockholm.

På Placera Personal är vi specialister på att rekrytera marknadsassistenter i Stockholm samt andra spännande titlar inom marknad och kommunikation.

Se våra lediga jobb inom marknad i Stockholm

Registrera dig för nya marknadsassistent jobb 

Om du inte skulle hitta det marknadsassistent jobb som du söker, kan du registrera ditt CV i vår kandidatdatabas för framtida jobb som marknadsassistent. Våra rekryterare är väldigt duktiga på att matcha kompetens med intressanta företag och att hitta starka kandidater i vårt system. Registrera därför ditt CV som marknadsassistent och berätta lite om dig, dina erfarenheter och vilka marknadsassistentjobb du är intresserad av - så kan du inom kort få träffa en rekryterare för att diskutera jobbmöjligheter som marknadsassistent. 

Registrera CV här - för framtida jobb marknadsassistent

Vad gör en marknadsassistent?

Att jobba som marknadsassistent är en strålande merit för dig som vill göra karriär inom marknad och kommunikation. Det är en dörröppnare för en framtida karriär som till exempel kommunikatör.

En marknadsassistents arbetsuppgifter kan variera stort. Arbetsuppgifterna kan till exempel innefatta: sociala medier, bildhantering, redaktionella uppdrag, design och layout av tryckmaterial, mässuppdrag, uppdateringar hemsida och webbshop, SEO-optimering, webbanalyser - och mycket annat. Rollen som marknadsassistent kan alltså variera väldigt mycket.

På Placera Personal jobbar vi långsiktigt och tar gärna del av var du ser dig själv i framtiden. För rätt marknadsassistentkandidat ser vi gärna ett långt samarbete där vi kan hitta nya, spännande kommunikationsuppdrag för en framtida karriär. Kanske vet du redan idag att du i framtiden vill jobba strategiskt eller operativt med kommunikation, inhouse eller externt som konsult - kanske inom e-handel eller varför inte som SEO-expert? Yrket är väldigt brett och därför är en roll som marknadsassistent en strålande start - då den ofta innefattar många olika typer av uppgifter.

Urval av programvaror för en marknadsassistent

Som vi redan nämnt kan jobbet som marknadsassistent skilja sig ordentligt från företag till företag. Här är ett urval av program som kan vara aktuella för en en marknadsassistent jobba i:

CMS-sytem: Wordpress, EPiserver, Joomla

Officepaketet brukar vara ett krav

Adobe-programmen som Indesign, Photoshop och Illustrator

Sociala kanaler och deras tillhörande adminverktyg

Mailhantering (som nyhetsbrev) kan ske via till exempel Mailchimp

 

Hitta ditt nya jobb som marknadsassistent i Stockholm via Placera Personal. Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig som letar lediga jobb som marknadsassistent i Stockholm! 

Blocks