en bild

Marknadschef jobb Stockholm

Är du redo för en ny utmaning som marknadschef? Placera Personal har lediga jobb för marknadschefer i Stockholm.Vi är specialister på att matcha inom området marknad & kommunikation. Sök ett jobb som marknadschef eller registrera dig för kommande tjänster!

Blocks

Hitta jobb som Marknadschef i Stockholm

Letar du efter en spännande tjänst som marknadschef och vill jobba i Stockholmsområdet? Perfekt! På Placera Personal jobbar vi för att matcha kompetenta kandidater med rätt jobb och företag. Registrera ditt CV som Marknadschef idag, så att våra rekryterare kan hitta kontakta dig för spännande jobb. Eller - om du har tur - kan du söka ett ledigt jobb direkt från sök jobb-listan!

♦ Se lediga jobb inom området marknad i Stockholm. 

Genom att finnas i vår kandidatdatas med ett uppdaterat CV är du per automatik före i kön för nya jobb som marknadschef. I samband med att en jobbannons för en ledig tjänst som marknadschef publiceras, påbörjar våra rekryterare alltid en sökning i vår egen databas. Ibland även innan jobbet har publicerats. 

Våra rekryterare jobbar dessutom proaktivt med intervjuer för att snabbt kunna presentera kandidater i de fall det krävs. Det finns därför ett stort värde i att registrera ditt CV som Marknadschef hos oss.

Registrera CV som marknadschef

Jobba som Marknadschef i Stockholm

Placera Personal har jobb för marknadschefer och digitala marknadsförare över hela Stockholm med omnejd. Är du geografiskt begränsad i var du kan jobba är det bra att du meddelar det när du registrerar ditt CV hos oss.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi kan hitta en spännande som marknadschef till dig.

Blocks