en bild

Hitta rätt kompetens med rätt rekrytering

Placera Personal erbjuder matchning med högsta träffsäkerhet. Söker du nya medarbetare hittar vi snabbt de kandidater du söker efter. Våra professionella team ser sedan till att rekrytering och tillsättning går smidigt och snabbt.

Vi är experter på att hitta rätt kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst och administration

Under snart 30 år har vi hjälpt tusentals företag och kandidater i Stockholmsområdet att hitta varandra. Vi är därmed ett av Sveriges mest erfarna matchningsföretag och vet var vi ska hitta talangerna.

Vilket behov har du och ditt företag?

Om du har ett behov idag vill vi gärna hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så fort vi kan. I vår kandidatdatabas påbörjar samtidigt våra rekryterare jakten på att hitta rätt medarbetare till dig.

Vad söker du?

 

Kandidatpresentatoner med digitalt CV och video

Vi som rekryteringsföretag använder oss av digitala CV:n och video när vi presenterar våra kandidater, vilket skiljer oss från många andra företag inom bemanning och rekrytering.

Se exempel!

Hitta medarbetare med SmartMatch

Utifrån vår långa erfarenhet inom rekrytering och bemanning har vi byggt vårt unika rekryteringsverktyg SmartMatch som hittar den kompetens som bäst matchar företagets behov. Genom förutsättningslösa och proaktiva intervjuer med kandidater ligger våra skickliga rekryterare steget före vid nya uppdrag, och kan snabbt hitta och presentera nya kandidater.

Vi hjälper är även med inhyra av studenter och semestervikarier. Läs mer här.

 

Blocks