en bild

Hitta rätt kompetens med rätt rekrytering

Placera Personal erbjuder matchning med högsta träffsäkerhet. Söker du nya medarbetare hittar vi snabbt de kandidater du söker efter. Våra professionella team ser sedan till att rekrytering och tillsättning går smidigt och snabbt.

Vi är experter på att hitta rätt kompetens inom ekonomi, marknad, kundtjänst och administration

Under snart 30 år har vi hjälpt tusentals företag och kandidater i Stockholmsområdet att hitta varandra. Vi är därmed ett av Sveriges mest erfarna matchningsföretag.

Skapa en snabb kravprofil nedan så återkommer vi till dig så fort vi kan. I vår kandidatdatabas påbörjar samtidigt våra rekryterare jakten på att hitta rätt medarbetare till dig.

Hitta rätt medarbetare

 

Digitalt CV och video gör rekryteringen vassare

Vi som rekryteringsföretag använder oss av digitala CV:n och video när vi presenterar våra kandidater, vilket skiljer oss från många andra företag inom bemanning och rekrytering. 

Hitta medarbetare med SmartMatch

Utifrån vår långa erfarenhet inom rekrytering och bemanning har vi byggt vårt unika rekryteringsverktyg SmartMatch som hittar den kompetens som bäst matchar företagets behov. Genom förutsättningslösa och proaktiva intervjuer med kandidater ligger våra skickliga rekryterare steget före vid nya uppdrag, och kan snabbt hitta och presentera nya kandidater.

Skapa en kravprofil utifrån företagets behov

Hitta medarbetare som bäst matchar företagets behov. Påbörja en kort kravprofil så börjar vi direkt söka efter de bästa kandidaterna. Vi tar kontakt med dig direkt, och stämmer av vilka kompetenser som företaget söker. För oss är det viktigt att varje matchning blir rätt och att vi söker efter kandidater på de rätta platserna. Därför skräddarsyr vi alla uppdrag utifrån kundens önskemål och behov.

Blocks