en bild

Hitta rätt kompetens med rätt rekrytering

I Placera Personal får du ett rekryteringsföretag som erbjuder matchning med högsta träffsäkerhet. Dessutom blir det en snabb rekrytering som utförs av våra professionella team.

Vi är experter på att rekrytera rätt kompetens

Under snart 30 år har vi funnits som rekryteringsföretag och hjälpt tusentals kunder och kandidater att hitta varandra. Vi är därmed ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag.

Utifrån vår långa erfarenhet inom rekrytering och bemanning har vi byggt vårt unika rekryteringsverktyg SmartMatch som matchar företagets behov med kandidaternas kompetens. Genom förutsättningslösa intervjuer och vårt stora register av kandidater ligger våra skickliga rekryterare därför steget före vid nya uppdrag, och kan snabbt presentera kandidater.

Skapa en kravprofil och rekrytera utifrån företagets behov

Hitta den kandidat som bäst matchar företagets rekryteringsbehov. Påbörja en kravprofil så börjar vi direkt leta fram de bästa kandidaterna. Vi hjälper till med alla typer av rekryterings- och bemanningsuppdrag; från en tillfällig bemanning till en omfattande rekrytering av nyckelperson.

För oss är det viktigt att varje rekrytering och tillsättning är en bra matchning mellan kund och kandidat, därför skräddarsyr vi alla uppdrag utifrån kundens önskemål.

Digitalt CV och video gör rekryteringen vassare

Vi som rekryteringsföretag använder oss av digitala CV:n och video när vi presenterar våra kandidater, vilket skiljer oss från många andra företag inom bemanning och rekrytering. 

Blocks